Nyitott, ingyenes webináriumok


Ez a Jachtakadémia közösségének szóló nyitott, ingyenes tartalmak elérésének bejelentkező oldala.

A Jachtakadémia Közösségében azokkal találkozhatsz, akik valóban szeretik és tisztelik a tengert és a tengeri hajózást.   Nekik fontos a hajózás biztonsága, a tengeri hajózási szakma becsülete, akik fogékonyak az új ismeretek iránt és folyamatosan szinten  tarják a hajózási tudásukat és képzik magukat.  


A 2022-23. tanév 3. webináriumi évad lezárult.

2023-24 tanév 4. webináriumi előadásait hamarosan meghirdetjük.

Addig türelmedet kérjük.

Ha nem akarsz lemaradni, jelentkezz a Jachtakadémi közösségébe, a lenti linkre kattintva.

Egy kis kedvcsinálónak megnézheted a tavalyi webináriumaink témáit:

Az első 3 évad alatt összes 9872 látógatónk volt.

a webináriumokról 183 óra videó készült.

Ingyenes archívumok

amelyeket a bejelentkezés után tudsz elérni.


Ha lemaradtál volna  egy korábbi előadásról....

  1. Amit a kapitánynak tudni kell a tengeren a biztonságos hajózásról
    ahol 13 különböző témában megismerheted a tengeri hajózás fontosabb témáit.

  2. Kapitányok Klubja a Jachtakadémián,
    ahol a kapitányok elmesélik a kalandjaikat, elemezzük, levonjuk a tanulságokat és az esetet elhelyezzük a Biztonságos Hajózás Kincsesládájába, ahonnan Te is szükség esetén meríthetsz,

  3. Kedd esti rádiózás a Jachtakadémián, ahol tematikusan átvesszük a tengeri rádiózás feladatait az alapoktól kezdve.

VÉLEMÉNYEK A WEBINÁRIUMOKRÓL

K. József: "A tengeri rádiózásban járatlan amatőrként, de egy újabb, nagyobb álmot kergetve csatlakoztam az ingyenes webináriumhoz. Egyből megfogott a baráti légkör, a szinte kifogyhatatlan történetek tanulságai, és a közérthető nyelvezet. Logikusan felépített diákon keresztül nyertem bepillantást a számomra még ismeretlen vizekre, de nagyon felcsigázott! Köszönöm a lehetőséget!"


K. Péter: "Csak vissza akartam jelezni, hogy belenézve most a webináriumokba, nagyon jók a videók és tényleg nagyon hasznosak. Sok content van a weben, de kevés ami tényleg jó és hasznos egy-egy témában."


Cs. Sándor:" Ha egy mondatban kell megfogalmaznom a tevékenységeddel kapcsolatos véleményemet, akkor ez a következő:
Köszönöm, hogy vagy!" 


D. Pál
:
"Először is szeretnék gratulálni a webinárium létrehozásához. A jelenlegi helyzetben egy olyan új oktatási formát alkottál, amely kedvet csinál a további tanulmányokhoz. Minden elismerésem, hogy ebben a nehéz gazdasági helyzetben, sikerült a képzéseket rugalmas átalakítani. "


N. Ferenc: "Már 8 éve vizsgáztam, sok mindent elfelejtettem. Nagy élvezettel követem a nyitott webináriumon az előadásaidat, mert számomra mindegyik jó élményt nyújt és sok hasznos információt ad. Köszönöm mindazt a tudást és szemléletet, amelyet átadtál nekem."


V. Lajos: "Úgy gondoltam, megvárom a webinárium szezon végét és akkor írok, de tulajdonképpen ezt most is megtehetem.
Én 2015-ben szereztem meg mind a belvizi, mind a tengeri jogosítványt Bencze Attila és Makk Guszti tanfolyamain. A horvát vizsga egyszerűsége ellenére teljesen egyértelmű volt már akkor számomra, hogy a valós tudás elengedhetetlen a felelős hajózáshoz és nem utolsósorban akár életet is menthet.
Azóta is rendszeresen hajózok Horvátországban, a Földközi-tenger medencéjében Spanyolországtól Törökországig, valamint a karibi térségben.
Úgy gondolom, hogy amit Te csinálsz a magyarországi képzés és a kapitányok tudásának bővítése, felfrissítése érdekében, az egyedülálló és felbecsülhetetlen. Minden túlzás nélkül.
Hatalmas energiát fektetsz bele és ezt csak úgy lehet csinálni, ha valaki ezt szívügyének tekinti és élvezi.
Személy szerint próbálom folyamatosan képezni magamat. Ennek ellenére 15 év gyakorlat után is örömömre szolgál, hogy csatlakoztam a webinárium sorozathoz, ahol sok ismert dolgot részletesebben és új megvilágításban volt alkalmam meghallgatni és mondhatom, hogy új dolgokat is tanultam.
Köszönöm, hogy részese lehettem/lehetek ennek a "tudás átadásnak" és kívánok jó egészséget és jó szelet!"


M.Zsolt: "En rendkivul orulok annak hogy a covid pozitiv hozadeka az hogy elkezdted ezeket a webinariumokat. Nagyon jok a temak es szorakoztatoak a storyk lehet tanulni boven.

A radios ismetles meg kimondottan szukseges mindenkinek!

Kosz es remelem megtartod ezeket a virushelyzet elmultaval is!"


V. Gábor: "Köszönöm, hogy gondoltál azokra is, akik később kapcsolódtak be. Nekem még újak az ismeretek (abszolút kezdő vagyok), de nagyon élvezem, hogy a sokat tapasztalt "öreg rókák"-tól van módom tanulni, nem tudok  elég hálás lenni ezért a lehetőségért.


Cs. Kornél: " Nagyon köszönöm, hogy utólag is megnézhettem az előadást és a beszélgetést. Kár lett volna lemaradni..."


B. Gábor: "A webináriumok számomra sok tapasztalatot biztosítottak. Hozzászólni valóm nem nagyon volt mit, mivel - talán tudod is - nekem nincs “nagytengeri” múltam, inkább a horvát charterben eltöltött 10 évem amiben voltak kisebb incidensek.
Köszönöm még egyszer, továbbra is számíthatsz figyelmemre."


K. Erika: "... amióta elindultak a nyitott webináriumok, azóta minden szerdán ott ülök a laptop előtt és szorgosan jegyzetelek.

Iszom szavaidat, szeretem a kérdéseket, hozzászólásokat. 2020-ban kezdtem vitorlázást tanulni, előtte szinte semmilyen kapcsolatban nem voltam vele, inkább csak egy elérhetetlennek tűnő vágyálom volt.

Nem mindegyiket értem, de szorgalmasan jegyzetelek, hogy alkalmasint, amikor gyakorlatban is lesz alkalmam fejlődni, elő tudjam majd venni ezt az ismeretet."


P. András: " Nagyon élveztem az eddig meghallgatottakat. Ez számomra nagyon hasznos ismeret-bővítés. Azonban belőlem már nem lesz tengeri hajós, ui. vén vagyok. A Balatonon van egy Albin Cirrus 78-as hajónk (csodahajó), így az Általad átadott ismeretek -azon kívül, hogy érdekes információk- az itthoni vitorlázás biztonságát növelik."


B. Kolos: "Köszönöm a lehetőséget, hogy csatlakozhattam a hallgatóidhoz és részese lehetek ennek a csapatnak. Természetesen nagyon elégedett vagyok, sok új dolgot hallottam Tőled!"


G. András: "A webinárjaid nagyon hasznosak, frissítik a megtanult dolgokat, az elfelejtett, "megkopott" tudást. Köszönöm a lehetőséget!"


P.Attila: "Köszönöm a lehetőséget a nyitott akadémián való részvételhez! Én még mint leendő tengeri skipper csatlakozom a társasághoz,  élvezettel hallgatom a sok tanulságos történetet, és közben ámulom milyen széles körű ismereteket igényel ez a csodálatos világ, aminek a kapujában állok. Nagyon nagy felelősséget vállal, aki hajóvezetésre adja a fejét, és az előadásokon hallottak meggyőztek arról, hogy a lehető legtöbbet meg kell tegyen minden (leendő ) kapitány, hogy a tudása minél szélesebb körű és kellő mélységű legyen.

Nehezebbnek látom a gyakorlati tapasztalat megszerzését, sajnos nem mindenki engedheti meg magának, hogy kellő időt legyen tengeren, de ez már egy másik történet.


R.György: Nagyon hálás vagyok Neked a tegnapi alkalomért! Hihetetlenül tanulságos volt számomra. 

Izgatottan várom a következő alkalmat! "
Budapest, 1116 Barázda utca 18.  Térkép

Telefon: 06706248600 és 0614810348

e-mail: info@mja.hu

Jogi nyilatkozat


Enter your text here...

Enter your text here...

>